2017/03/01

Szemöldökformázás | Catrice Slim'Matic Precise Brow Pencil


Nem is olyan régen írtam Nektek egy szuper szemöldökceruzáról, de úgy gondolom a Catrice terméke is megér egy bejegyzést. Ez is amolyan "csavargatós" típus, amivel sokkal precízebb eredményt érhetünk el, mint egy klasszikus ceruzával. Az utóbbi (akárcsak a por állagú) szerintem inkább azoknak lehet megfelelő, akiknek a szemöldökük sehol sem hiányos, inkább csak egy kis színt szeretnének adni a szemöldöküknek. Viszont akiknek rajzolgatni kell, azoknak tökéletes lehet a Catrice Slim'Matic Ultra Precise Brow Pencil


Nagy kedvenc lett a Catrice-nek ez a terméke is, hiszen ezzel a ceruzával könnyedén nagyon szép, természetes szemöldököt tudok magamnak varázsolni. Vízálló hatásának köszönhetően pedig extrém tartós.  Nagy szívfájdalmam azonban, hogy elég hamar elfogy - alig két hét alatt elhasználtam -, tehát a maga 1049 Ft-jával nem valami gazdaságos termék. Viszont, ez a probléma úgy orvosolható, hogy a szemöldökünk keretét kialakítjuk a Catrice ceruzával, azt követően pedig egy hozzá hasonló színű ceruzát keresünk, amivel a fennmaradó területet kitöltjük. Én ehhez az Essence eyebrow designer ceruzáját használom (549 Ft). Tehát e módszer segítségével kicsit tudunk kedvezni a pénztárcánknak. 

Catrice - 010 Light
Essence - 05 Soft Blonde

Szóval leginkább így ajánlanám a Catrice új szemöldökceruzáját. Természetesen, akinek megéri, vagy akinek nem kell annyit rajzolgatni, nyugodtan használhatja egymagában.

Hamarosan lehetséges, szemöldökzselét fogok tesztelni, hiszen róluk csupa jókat hallok. Addig is, szívesen elolvasnám a Ti véleményetek is az efféle termékekről. :) 

Dóri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése